H4D Raadgevend Ingenieurs B.V. is een ingenieursbureau op het gebied van de burgelijke en utiliteitsbouw. H4D ontwerpt, berekent en tekent bouwconstructies in de constructiematerialen beton, staal, metselwerk, hout en glas en is actief in midden- en zuid Nederland. Tot de ontwerpopdrachten behoren de hoofddraagconstructies van o.a. vrijstaande woningen, seriematige woningbouwprojecten, kantoren, scholen, bedrijfsgebouwen en appartementengebouwen.

Het bedrijf maakt de laatste jaren een sterke groei door, waarbij de behoefte ontstond aan meer kantoorruimte in een pand met uitstraling welke past bij de aard van het bedrijf. De markante Dongense watertoren met een zeer sprekend constructief skelet voldeed geheel aan het beeld en werd daartoe eind 2004 aangekocht en zal in de komende jaren worden herbestemd tot kantoorruimte met bedrijfswoning.

www.h4d.nl